Pranë qendrës së Tiranës, në një zonë prej 28.000m2, po krijojmë Oazin e Ëndërruar.
Vendin i cili do të ketë apartamente moderne dhe hapësira biznesi, por mbi gjithçka GJELBËRIM

Mundësia juaj për të pasur një pronë në këtë rezidencë është tani!
0694017175      0692073531


www.fioridibosco.al