I vendosur në Veri-Perëndim të qytetit të Tiranës, ne Rrugën Don Bosko, kompleksi është i pozicionuar në një distancë shumë të shkurtër nga pikat kryesore të qytetit.

  • Qendra e Tiranës, 12 min
  • Rrethrrotullimi "Zogu i Zi", 6 min
  • Bulevardi Zogu i Parë, 4 min
  • Rrethrrotullimi i Doganes, sheshi "Shqiponja", 7 min
  • Aeroporti "Nënë Tereza", 19 min
  • Akses i drejtpërdrejtë me linjën urbane të dedikuar në Rr. "Don Bosco"
  • Transportin publik vetëm 10 minuta larg linjave të ndryshme urbane dhe inter-urbane
  • Shërbimi mjekësor publik dhe privat
  • Shkolla, kopshte dhe çerdhe publike
  • Është sa afër qendrës, po ashtu në dalje të qytetit
Get Directions