Shtëpia ku dua të jetoj!
   
 
 
 
 
 
OFERTË:
 
Rezervo pa humbur kohë apartamentin tënd
me mundësi #kreditimi deri në 70%!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pozicion strategjik
 
  Qendra e Tiranës, 12 min.
     
  Rrethrrotullimi “Zogu i Zi”, 6 min.
     
  Bulevardi Zogu i Parë, 4 min.
     
  Rrethrrotullimi i Doganës, 7 min.
     
  Aeroporti “Nënë Tereza”, 19 min.
     
  Transport publik, 10 min.
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gjelbërim
 
Në truallin prej 28.000m2 të Kompleksit Rezidencial "Fiori di Bosco" mbi 50% është hapësirë e lirë dhe #gjelbërim!

Planifikim optimal i pozicionit të godinave garanton gjatë ditës mbi 5 orë #diellëzim për çdo apartament!

Kush nuk do të donte të jetonte në këtë "Oaz në qytet"?!
 
 
 
 
 
 
 
Për çdo informacion, na kontaktoni.
 
 
Kontakte
 
 
 
 
 
 
Si mjeshtër në ndërtim ne u shërbejmë nevojave të njerëzve dhe jemi të lumtur që jemi pjesë e ndërtimit të një Shqipërie më të mirë.
 
KRYESORE
 
Rreth nesh
Te reja
Shitjet
Galeria
Kontakte
Vendodhja
 
KONTAKTE
 
Facebook
Instagram
shitjet@matrixkonstruksion.com
www.fioridibosco.al
0692073531
 
 
Matrix Konstruksion — Rruga "Komuna e Parisit", Kompleksi "Kristal", Tiranë, Shqipëri